2012-04-09 10:23:11• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Halak - szerelmi életében várhat kiteljesedést!

Napi horoszkóp április 9-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem szeret egyedül lenni, de az a jövés-menés, ami az utóbbi időben önnél volt, már igazán megterhelő lehet. Persze, a mai napon a szokásosnál is többen látogathatják. Azért töltsön egy kis intim időt a kedvesével is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Elég zavaros helyzetbe kerülhet: olyan emberekkel találkozhat ma, akiknek a társaságát nem igazán élvezi. Valamiért mégis szembesülnie kell azzal, akitől eddig félt. Talán épp azért, hogy legyőzze a félelmét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mint mindig, ma is egyszerre akar több dologgal foglalkozni. Pedig azt is megtehetné, hogy ma nem csinál semmit, csak hagyja, hogy megtörténjenek a dolgok. Ja, hogy ehhez ki kellene engedni a gyeplőt a kezéből? Úgy is lehet…

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Lényének változékonysága ismét nyilvánvalóvá válhat a családja, barátai számára. Hatalmas vágyai vannak, és jóra való törekvése is nyilvánvaló. Mégis néha olyan kicsinyes tud lenni. Pedig az nem válik a javára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A tavaszi idő, a húsvéti locsolkodás és talán a torkának bő locsolgatása is teszi, hogy igen jó kedve kerekedhet ma. Végre a pénzügyi bajokról is elfeledkezik. Hívja meg a barátait egy kis mulatságra, kerti grillezésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Akarva vagy nem, de valakit megbántott az utóbbi napokban. Az ünnep most jó alkalmat szolgáltathat arra, hogy kiengesztelje az illetőt. Az emelkedett hangulat garantálja, hogy sikerrel járjon. A piros tojások is segítenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Olyan feladattal lepi meg a mai nap, amiben igazán csak örömét lelheti. A végrehajtásához ráadásul jócskán szüksége lesz a fantáziájára és a kreativitására. És végül mindenkit meglephet és boldoggá tehet az eredményével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Meglepő fordulat várható a magánéletében. Azt hitte, már túl van minden tapasztaláson: hát nem, a java még csak most jön! Ne ijedjen meg, mert nagyon jól is elsülhet a dolog. Csak legyen éber, és lássa meg a változásokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyi téren történhetnek jelentős változások az ön életében. Nagyobb összegek folynak be önhöz, meglehet, többet is vállal a családi költségvetésből. Azért törekedjen az egyensúlyra az elosztásban!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy bizonyos probléma egy ideje megnehezíti az ön életét. Persze, mivel a baj nem jár egyedül, ez a probléma is bokrosodik. A gyökerét kellene megtalálni, és ott kezelni a bajt. Ma ehhez váratlan segítséget kaphat a kedvesétől.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Olyan emberek társaságát keresi, akiknek hasonló a gondolkodásuk. Lehet, hogy ehhez ki kell lépnie szűkebb környezetéből. De lehet, hogy épp nagyon közel kellene keresnie: a gyerekek is meglepetéssel szolgálhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Ma végre teljesülhet egy régi vágya. Szerelmi életében remélhet kiteljesedést és boldogságot. Ehhez el kell egy kicsit engednie magát. Kezdje mosollyal a napot, és bízzon a folytatásban! Minden perc meglepetést tartogat.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: